Bioenergija Bioterapija

 Bioenergija Bioterapija Rok Mitić po metodi Zdenko Domančić, Beograd,  lećenje

Šta je bioenergija?

Bioenergija (bios-gr. život) znači životna energija. Kao što ime kaže, je bioenergija direktno vezana za život, pa tako i zdravlje. Bioenergija je osnova za život, životne funkcije, imuni sistem i  zdravlje.

Bioenergija i telo

Bioenergija kao osnova života predstavlja frekvenciju koja radi iza fizičkog tela i omogućava atomima da budu aktivni i da se izgrade u molekule , molekuli u ćelije, ćelije u organe, mišiće, kosti, itd

Tako životna energija omogućava telu, organima, ćelijama i atomima da funkcionišu, da žive, obavljaju svoj posao, usmerava procese u našem telu, koordinira ih, daje im prirodan ton, a taj ton zdravlja čuva telo u zdravom stanju.

Bioenergija u sebi nosi život i  kompletnu informiraciju od sile, koja nas je stvorila. Lekovita informacija u njoj omogučava lečenje svake bolesti. ( Z. Domančić)

Bioenergija i zdravlje

Sve dok se životna energija u organizmu nesmetano kreče i putuje do različitih organa i tkiva, čovek je zdrav. Ako u telu dodje do zastoja bioenergije ili je put bioenergije onemogučen, s vremenom dolazi do bioenergetskog disbalansa. Disbalans bioenergije u telu, višak ili manjak energije je preduslov za nastanak različitih bolesti.

 Bioenergija Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Zdenko Domančić je razvio jedinstvenu, jednostavanu i vrlo efikasanu metodu, koristeći bioenergiju za potrebe lečenja. Bioenergija i bioterapija omogućavaju telu I umu da se uspešno leče od onoga što oni smatraju kao bolest.

Bioenergija Bioterapija po metodi Zdenka Domančića – osnova

Bioterapija se bazira na osnovnom načelu, da je telo sposobno lečiti samo sebe, ako je imuni sistem dovoljno snažan, sto znaci da telo ima dovoljno bioenergije ove životne sile.

Bioenergija Bioterapija po metodi Zdenka Domančića - učinak

Bioterapija jača imunski i nervni sistem, te poboljšava cirkulaciju i kvalitet krvi, što su sve nužni koraci do zdravlja i boljeg funkcionisanja.

Bioterapija pomaže kod otklanjanja bolove, migrena, bolovima u muskulaturi i zglobovima, kičmi, krstima, hladnih ili nervoznih nogu ili ruku, reumi, ozleda, menstrualnih problema,proširenim venama,itd.

Bioenergija Bioterapija po metodi Zdenka Domančića – organi

Bioterapija poboljšava delovanje organa, pomaže kod problema sa kožom, štitnom žlezdom, srcem, epilepsijom, astmom, alergijama, kod neplodnosti, leukemije, gangrene

Rezultati se mogu postiči i kod bolesti, koje su poznate kao neizlečljive.

Bioenergija Bioterapija po metodi Zdenka Domančića – psiha

Bioterapija posebno blagotvorno deluje na nesanicu, stres I autoimune bolesti.

Lečenje ne znači samo uklanjanje fizičkih problema. Bioterapija je motivacija za promenu stavova i razmišljanja na podsvesnom nivou. Cilj naše terapije je, pored smanjenja ili uklanjanja zdravstvenih problema, obogatiti i otvoriti ljudsku ličnost.

 

Comments are closed.