BIOTERAPIJA PO METODI ZDENKA DOMANČIĆA®

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

Metoda Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® nazvana je po svom utemeljitelju, osobi koja je svojim radom i rezultatima osigurala svetsku popularnost. Nakon niza svjetskih provera dokazana je uspešnost metode na najtežim oboljenjima današnjice.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je tehnika korištenja bioenergije u iscjeljivanju, ona je jednostavna, moćna, neinvazivna i delotvorna tehnika iscjeljivanja bez dodira s blagotvornim učinkom bez obzira na dob ili stanje koje se tretira ukoliko se provodi na pravilan način.U saradnji s klasičnim medicinskim terapijskim oblicima pokriva široki spektar djelovanja, od prevencije do iscjeljivanja svih fizičkih i psihičkih bolesti.

Metoda je prirodna, a terapeut uzima bioenergiju iz prirode, koja je deo nas. Sama terapija je neinvazivna i ne zahteva nikakvu posebnu opremu, ulja ili telesnu manipulaciju. Za vreme tretmana osobe su u potpunosti odevene i većina ih navodi da u toku terapije osećaju smirenost. Neke osobe, koje su senzibilnije na vlastito bioenergetsko polje i radu na njemu, mogu osetiti senzacije kao što su toplina, hladnoća, trnci ili kolanje. Drugi pak jednostavno uživaju u opuštanju i vremenu posvećenom isključivo sebi.

Iscjeliteljsko bioterapeutsko delovanje Zdenka Domančića i njegovih terapeuta dugi niz godina izaziva veliku društvenu pa i medijsku pažnju zbog evidentnih uspjeha u iscjeljenju mnogih bolesti. Zdenko Domančić je educirao po celom svetu brojne terapeute koji, poštivanjem naučene metode i pridržavajući se nezaobilaznog etičkog kodeksa, u terapeutskom radu postižu izuzetne rezultate. Zbog potrebe da se rad po metodi Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® društveno verificira i uklopi u zdravstveni sustav, pokrenut je obrazovni program osposobljavanja za terapeute Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® u okviru Ustanove za obrazovanje odraslih ProgramPLUS (više o programu može se pogledati na našem sajtu). Prve generacije educiranih terapeuta prošle su naš program na kome su stekle bitna znanja, ne samo iz Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, već i bazična znanja iz medicine, knjigovodstva, etike, zdravstvenog turizma i sl. Upravo zbog neravnopravnog odnosa konvencionalnog i nekonvencionalnog pristupa ljudima često se možemo u praksi susresti s nekompetentnim, nesolidnim, nestručnim pojedincima. Oni svakako veoma otežavaju i ometaju ozbiljno društveno pozicioniranje predanog i stručnog iscjeliteljskog djelovanja. U okviru Ustanove za obrazovanje odraslih ProgramPLUS educiraju se zato stručni i kompetentni terapeuti koji na tržištu rada konkuriraju ne samo svojim ozbiljnim, uspješnim i kvalitetnim radom već i tržišno prihvatljivim kvalifikacijama i kompetencijama.
Izvor: (http://www.zdenkodomancic.com)

Comments are closed.